C-Line

Rimpels verminderen, maar nog niet toe aan drastische invasieve ingrepen? Dan is deze behandeling met collageendraden wellicht wat voor jou! Collageen draden, een methode van behandelen om het effect van fillers na te bootsen op een natuurlijke manier.

Na het voorbereiden van de huid (door middel van reinigen, peelen en microneedling) brengen wij de collageendraden aan op de te bespreken zone(s). De ingrediënten in de collageendraden dringen de huid door en zorgen hier voor collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid gestimuleerd wordt, verminderen de rimpels.

Na 1 behandeling zie je al resultaat! Voor het optimale resultaat in het noodzakelijk een kuur van 3 behandelingen te ondergaan. De eerste behandeling kost € 89,95 ( per zone) de tweede en derde behandeling € 75,- per behandeling (per zone)
Een tweede of volgende zone kost bij 1 behandeling € 39,95 extra, bij de tweede en derde behandeling kost de extra zone(-s ) € 25,-

U kunt kiezen tussen 1 – 4 extra zones.

  • Zone 1 voorhoofd
  • Zone 2 ogen
  • Zone 3 mond/plooi
  • Zone 4 nek

Bij een kuur van 3 behandelingen én aanschaf van de collageensupplementen voor 3 maanden krijg je de 3e maand supplementen cadeau!

Neem gerust contact op voor meer informatie en of deze behandeling voor jou geschikt is!

Start typing and press Enter to search

't KAPPERS KOPPIE