Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid met een prachtige glow! Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling!

Kosten:  € 79,50
Duur: 60 minuten

Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’.

  • Verwijderen van dode huidcellen
  • Direct zichtbare glow
  • Verwijderen van donshaartjes
  • Verheldering
  • Behandeling duurt 1 uur
  • Inclusief: dieptereiniging, dermaplaning, Bioactive Vit. C (20%) voor een extra boost, biocellulose of alginaat masker, calendula serum, SPF 50

VOOR

NA

Misvatting Dermaplaning en haargroei

Diverse ontharingstechnieken, waaronder harsen en laserontharing, geven een verhoogd risico op het ontstaan van irritatiepigment (post-inflammatoire hyperpigmentatie) en kan langdurig donkere huidverkleuringen veroorzaken. Dermaplaning werkt echter aan de oppervlakte van de huid en geeft geen verwarming of verbranding van dieper gelegen huidweefsel. Hierdoor veroorzaakt Dermaplaning, wanneer juist uitgevoerd, geen hyperpigmentatie. Wel is de huid na deze exfoliërende behandeling extra gevoelig voor de zon. Daarom wordt de behandeling het gehele jaar door altijd afgesloten met een zonnefactor SPF-50+. Bij bestaande hyperpigmentatie, bijvoorbeeld door zonneschade, kan Dermaplaning ingezet worden om dit te verhelderen.

Komen de donshaartjes donkerder terug?

Nee, absoluut niet. De donshaartjes die verwijderd worden, komen na de behandeling gewoon op dezelfde manier terug. Ook de kleur is nadien nog net hetzelfde. Dit omdat er niets aan de structuur van de haarzakjes verandert.

Komen de donshaartjes dikker terug?

Nee, omdat het haarzakje niet aangetast wordt. De haartjes worden namelijk maar aan de oppervlakte “afgesneden”. De structuur blijft dus hetzelfde.

Dermaplaning zorgt voor betere opname van je producten !

Het verwijderen van de dode huidcellen en donsharen zorgt niet alleen voor egalisatie en verheldering van de huid. Het bevordert ook de aanmaak van collageen en elastine. Dit alles geeft de huid weer een echte “glow”.

Maar misschien wel het belangrijkste voordeel van deze behandeling is het feit dat de werkstoffen beter opgenomen worden. Je producten voor thuisgebruik zullen ook veel beter opgenomen worden door de huid. Een dubbele win dus!

Start typing and press Enter to search

't KAPPERS KOPPIE