Onze fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur of salicylzuur stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acne, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Tevens heeft een eenmalige behandeling bij een huid zonder “ problemen “ ook een mooi effect. De dode huidcellen zijn verwijderd, lijntjes vervagen, de huid voelt zacht en heeft een mooie glow!

Wat is een fruitzuurpeeling?
Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarbij er met Glycolzuur ( uit suikerriet ) of Salicylzuur ( uit de wilgenbast ) een peeling uitgevoerd wordt. De ‘ lijm ‘ tussen de dode huidcellen wordt verweekt, waardoor ze los komen en verwijderd worden. Hoeveel dode huidcellen er verwijderd worden hangt af van de gebruikte fruitzuurpeeling en de inwerktijd.

Kosten: € 79,50
Duur: 60 minuten
Deze behandeling kan ook in kuurverband met tussen pozen van minimaal 7 tot maximaal 14 dagen.

Collageen
Fruitzuurpeelings worden vaak ingezet als een allround anti-aging behandeling. Fruitzuur stimuleert de aanmaak van Collageen en de productie van nieuwe huidcellen. Daarnaast heeft fruitzuur hydraterende eigenschappen.

Gladde huid
Door het verwijderen van dode huidcellen wordt de huid gladder en minder dof. De huid wordt soepeler en stralender en krijgt een mooie glow!

Hyperpigmentatie
De behandeling werkt sterk verhelderend op melasma en hyperpigmentatie als gevolg van zonneschade.

Puistjes
Voor het behandelen van ( actieve ) puistjes en mee-eters gebruiken we salicylzuur. Deze lost talgverstoppingen in de poriën op en helpt bij een rustiger huidbeeld met minder puistjes. Daarnaast werkt helpt deze bij het verminderen van donkere verkleuringen die ontstaan na puistjes.

Behandeling in kuurverband
De behandeling kan eenmalig worden toegepast om de huid een boost te geven. Wanneer u de huid intensief wilt behandelen raden wij een kuur van meerdere behandelingen aan.

voor fruitzuurpeeling

voor fruitzuurpeeling

na fruitzuurpeeling

na fruitzuurpeeling

Start typing and press Enter to search

't KAPPERS KOPPIE